Het GO! Atheneum Geraardsbergen is een plek waar heel veel jongeren samenkomen met diverse talenten. Op deze website zetten we dan ook graag het muzikale talent van Ken Van der Cruyssen in de schijnwerpers die naast zijn studies, in de richting ‘Schilderen en Decoratie’ op onze school, timmert aan een muzikale carrière. Met zijn muziekgroep ‘Crux Tenebris’ maakt hij ‘melodic death metal’ en heeft hij reeds heel wat optredens kunnen versieren op mooie locaties.

Ken Van der Cruyssen die naast een begaafd gitarist, ook de zanger is van de groep, bracht met ‘Crux Tenebris’ deze week een eerste CD uit met de naam ‘Incinerated minds’. In de band speelt ook oud-leerling Branco Fock, die enkele jaren geleden afstudeerde op het GO! Atheneum Geraardsbergen.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen stimuleert en ondersteunt de talenten van al zijn leerlingen en wenst Ken nog veel succes met zijn creativiteit en muzikale ambities.