Door op de onderstaande foto te klikken kan je een fotoverslag bekijken van de eerste pedagogische studiedag voor de leerkrachten van het GO! Atheneum Geraardsbergen met als thema’s: code oranje in het onderwijs en evaluatie/feedback. Het GO! Atheneum Geraardsbergen blikt graag eens terug naar enkele bijzondere momenten uit het eerste semester van het schooljaar 2020.

De volledige organisatie hield rekening met de toen geldende coronamaatregels. Het onthaal werd in aparte groepen gedaan en natuurlijk was er voortdurend aandacht voor afstand, mondmaskers en hygiëne. De pedagogische studiedag was een essentiële bijeenkomst want de nieuwe regels en informatie omtrent lesgeven in ‘code oranje’ werden toegelicht. Deze ‘code oranje’ werd later nog aangescherpt door de overheid waarna de directie ook enkele besproken maatregels nog moest aanpassen.  De meeste informatie die toen werd gegeven, is nu al terug te vinden op het werkveld in de manier waarop het GO! Atheneum Geraardsbergen omgaat met lesgeven in coronatijd.

Na deze informatieve sessie konden de leerkrachten zich inschrijven voor een keuzesessie die gegeven werd door  en voor collega’s. De praktijkleerkrachten volgden een infosessie rond ‘InnoVET’.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen wil nogmaals de collega’s bedanken die een interessante sessie hebben aangeboden: mevr. Dhont (Werken met een Chromebook), dhr D’ Aubioul (Werken met G-suite), mevr. Debevere (Werken met cumulatiekolommen in Skore), mevr. Denon (Socrative), mevr. De Geyter & dhr De Geeter (Goede rubrics maken), dhr Vandersmissen (Viewbrics), mevr. Van den Brande (Clevertouch), mevr. De Padt (Het archief voor onderwijs), mevr. Reubens (Google Classroom) en dhr Coudron (Vakoverschrijdend werken: hoe begin je eraan?).

Het GO! Atheneum Geraardsbergen zet alles in op een leerrijkl en veilig schooljaar 2020-2021, inspelend op innovatie en moderne lestechnieken.