Vakleerkracht ‘Engels’, mevr. Evelien Daems, is heel fier op de resultaten van de poëzieopdracht die ze haar derdejaarsleerlingen ASO gaf rond het populaire boek ‘The Hunger Games’. De leerlingen werden uitgedaagd om aan blackout poetry te doen wat je in het Nederlands vertaalt als ‘stiftpoëzie’. Bij deze gedichtenvorm moet je een oude bladzijde uit een boek of tijdschrift nemen en hem met stiften inkleuren tot er enkel nog een paar woorden overblijven die samen een gedicht of boodschap vormen.

Mevr. Daems is tevreden over de interessante invalshoeken en wil graag deze mooie gedichten rond de avonturen van Katniss Everdeen delen  Naast deze poëzieopdracht kregen de leerlingen nog heel wat andere opdrachten rond deze populaire boekenreeks. Klik op de onderstaande foto om meer amusante gedichten te bekijken.