Het GO! Atheneum Geraardsbergen wuift in 2021 definitief Nadine Lambert, Gratienne Vidts en Claudine Vanooteghem uit om te genieten van hun welverdiend pensioen. Op de foto (zomer van 2020) verzamelden de drie gekende gezichten nog eens samen.

Mevr. Lambert (wiskunde), mevr. Vidts (Frans) en mevr. Vanooteghem (economie) zijn iconen van het GO! Atheneum Geraardsbergen en sluiten hun lange en mooie carrière af in deze bijzondere coronatijden. De collega’s konden hen natuurlijk niet zomaar laten vertrekken en zorgden voor bloemen en cadeautjes.

De school wenst hen veel geluk, een goede gezondheid en tal van nieuwe projecten toe. Uiteraard blijven de oud-leerkrachten steeds welkom op alle activiteiten van de school en zitten ze zonder twijfel in het hart van veel oud-leerlingen en collega’s.