Deze week krijgen alle leerlingen van het GO! Atheneum Geraardsbergen twee wasbare mondmaskers van Lokaal Bestuur Geraardsbergen en de Giesbaargse Jeugd. Mondmaskers blijven nog steeds verplicht op weg naar school, op het openbaar vervoer, op het schooldomein en in de winkelstraten van Geraardsbergen.

Via de digitale pagina’s van de Giesbaargse Jeugd, Lokaal Bestuur Geraardsbergen en de lokale politie Geraardsbergen/Lierde konden de jongeren meestemmen voor hun favoriete quote en print. “Geef mij ruimte” en “Social distancing on” kwamen als overduidelijke winnaars uit de bus. Het is de bedoeling dat alle leerlingen van het GO! Atheneum Geraardsbergen op het einde van deze week met dit mooie masker op hun snoet de lessen kunnen bijwonen in de Papiermolenstraat.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen zal ook dit tweede semester blijven inzetten op een streng en veilig coronabeleid op en rond de school.