Economieleerkracht Frederik Lion nodigde met mevr. Ann Verscheure een onderneemster in de klas uit die de laatstejaarsleerlingen uit de economische richtingen Economie-Talen en Economie-Wiskunde meer uitleg kwam geven over de realiteit van het werkveld.

Mevr. Ann Verscheure werkt voor het bedrijf AT & T, een groot Amerikaans telecommunicatieconcern en vertelde over haar loopbaan, haar studies, haar werkervaring en haar groei binnen de multinational. De leerlingen vonden het heel interessant dat je binnen een bepaald bedrijf heel wat functies kan uitoefenen en dat ook werken in het buitenland een optie kan zijn.

De onderneemster legde ook sterk de nadruk op het belang van inzet, wilskracht en doorzettingsvermogen bij het zoeken naar een interessante job. Het GO! Atheneum Geraardsbergen bedankt mevr. Verscheure voor haar expertise en blijft inzetten op het juist informeren van laatstejaarsleerlingen over de arbeidsmarkt.