Door de coronamaatregelen moesten de laatstejaarsleerlingen dit jaar de SID-IN beurs op een virtuele manier bezoeken. Tijdens deze virtuele beurs konden de leerlingen informatie krijgen bij standhouders van hogescholen, universiteiten, werkgevers, beroeps- en vervolgopleidingsorganisaties.

De leerlingen konden met hun eigen avatar rondlopen door een virtueel nagebouwde SID-IN. Aan de verschillende standen konden ze filmpjes bekijken, brochures downloaden en waar chatten met docenten, leerlingen of verantwoordelijken van hogescholen, universiteiten en beroepsorganisaties. Het GO! Atheneum Geraardsbergen hecht veel belang aan het juist informeren van de laatstejaarsleerlingen en hoopt dat ze inspiratie hebben gevonden om een juiste toekomstkeuze te maken. Klik op de onderstaande foto om meer foto’s te bekijken van deze online SID-IN beurs.