De personeelsleden van het GO! Atheneum Geraardsbergen schonken directeur Brecht Persoons en adjunct-directeur Sonny Van den Stockt een unieke cartoon, gemaakt door oud-collega en cartoonist Lars Vlassenbroeck, en een smakelijke biermand voor de ‘Dag van de directie’.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen eert het harde werk dat de directie elke dag weer uitvoert aan de Papiermolenstraat in Geraardsbergen. Een grote school zorgt voor veel en gevarieerde uitdagingen en het werk van de directie wordt dan ook enorm geapprecieerd door de leerkrachten, administratieve personeelsleden en het MVD-personeel.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen is al jaren een school in volle ontwikkeling, die investeert in modern en innoverend onderwijs. De school is ook voortdurend bezig met het verbouwen en vernieuwen van de grote campus. Zeker tijdens deze coronacrisis ,en de grote uitdagingen die het met zich meebrengt voor het onderwijsveld, zorgt de cartoon van cartoonist Larsman voor de spreekwoordelijke schouderklop om met volle moed verder te werken.