Onder begeleiding van mevr. Martens heeft de klas van het zesde jaar ‘Verzorging’ vijftien soorten smoothies gecreëerd in drie verschillende kleuren en maakten ze schitterende decors met verf en karton voor hun GIP-eindwerk waarbij ze de kleuters van ‘BSBO De Drempel’ een dag zullen entertainen.

De toekomstige kinder- of ouderenverzorgers maakten 5 gele, 5 rode en 5 groene smoothies die steeds een andere samenstelling van groenten of fruit bevatten. De leerlingen organiseerden daarna een stemming waarbij er één winnende smoothie werd verkozen uit iedere kleur. Deze zal aan de kleuters worden geschonken tijdens de GIP-dag.

Mevr. Martens is daarnaast heel fier op de schitterende decors die werden geknutseld door de leerlingen uit het zesde jaar ‘Verzorging’: “Schitterende en creatieve tekeningen met leuke sprookjesachtige figuren en landschappen. Zelf ben ik verliefd op de mooie kabouter die Davina Pitt heeft ontworpen. Maar deze klas heeft enorm veel inzet, hoop en moed om ondanks de coronamaatregelen een onvergetelijke dag klaar te stomen voor de doelgroep van kleuters. Het geeft veel voldoening om met zo’n klasgroep te werken.”