Het GO! Atheneum Geraardsbergen zet enorm in op internationalisering en gaf  daarom elke leerling de mogelijkheid om een logo te ontwerpen voor de internationale Erasmusprojecten ‘STEAM’ en ‘Hug with Maths’. De school ontving heel wat inzendingen, waaruit Amber Krikilion (4iCare), Jorthe Timmermans (4HW), Emelie Van der Stock (4iCare), Benie Rose Bakatuimina-Ilunga (4iCare), Fenne Denie (3WE) en Noah Okokhue (4SD) werden gekozen als winnaars van elk twee filmtickets. De 6 logo’s nemen het nu op tegen logo’s uit Turkije, Portugal, Litouwen, Roemenië, Italië, Spanje en Macedonië van leeftijdsgenoten.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen neemt deel aan het internationale STEAM-project waarbij men via onderzoek in verschillende Europese landen de wetenschappen uit de STEM-richtingen wil combineren met de ‘A’ van art (kunst). In het project ‘Hug with Maths’ probeert men via een internationaal samenwerkingsverband de vooroordelen rond wiskunde weg te werken.

Beleidsmedewerker Gunther De Geeter benadrukt de meerwaarde van internationale samenwerkingsverbanden met scholen uit diverse Europese landen en bedankt de leerlingen voor hun mooie logo’s. Zelf de tekeningen bekijken van de zes winnende logo’s ? Druk op de foto van het onderstaande logo!