De zes leerlingen die als winnaar werden verkozen van de internationale Erasmuswedstrijd kregen elk twee filmtickets voor Cinema Focus in Geraardsbergen. Hun opdracht was een logo te ontwerpen voor de Erasmusprojecten ‘Steam’ en ‘Hug with maths’.

De ontwerpen van de leerlingen nemen nu deel aan een internationale wedstrijd waarbij er uiteindelijk één logo het officieel symbool zal worden van de Erasmusuitwisselingsprojecten waar ook onze school aan deelneemt. Het GO! Atheneum Geraardsbergen zet sterk in op internationalisering en de uitwisseling van informatie, kennis en ervaringen met bevriende scholen in Europa. Nogmaals proficiat aan Amber Krikilion (4iCare), Jorhte Timmermans (4HW), Emelie Van der Stock (4iCare), Benie Rose Bakatuimina-Ilunga (4iCare), Fenne Denie (3WE) en Noah Okokhue (4SD)!