De leerlingen van het keuzevak ‘ondernemen’ kregen van mevr. Dhont de opdracht om een mini-onderneming uit de grond te stampen en presenteren nu dan ook heel fier het project ‘Sending written love’. De leerlingen ontwierpen zelf zes steunkaartjes die je kan kopen en ook meteen kan versturen vanuit de school. In deze moeilijke coronatijden waarbij de fysieke afstand soms heel groot wordt kan een steunkaartje wonderen doen en mensen weer dichterbij brengen.

Wil jij een vriend(in), familielid, kennis of hard gemiste teamgenoot iets meedelen, steunen of eens aan het lachen brengen? Koop dan één van de zes mogelijke kaartontwerpen en laat het kaartje door ons versturen (2 euro, en wij zorgen voor het vervoer naar de postbus en een postzegel) of 1 euro als je een kaartje persoonlijk wil afgeven. Veel vrienden die een steunkaartje kunnen gebruiken? Voor 5 euro krijg je meteen alle 6 de postkaartjes aan een combiprijs! Betalen doe je via overschrijving op het rekeningnr. BE86 0688 9121 8950 met mededeling SWR en je naam of door met cash geld af te rekenen aan de leerlingen, mevr. Ockerman of mevr. Dhont.

Dit project van Ben, Steffi, Elien, Luna, Jorien en Lore uit 4ET en 4HW wordt meteen na de paasvakantie gelanceerd vanaf 20 april 2021. Wil jij een kaartje sturen om een klasgenoot aan te moedigen voor bijvoorbeeld de examens of omdat hij/zij een goede vriend is en een beetje steun verdient? Koop dan een kaartje in de MOSshop bij deze leerlingen tijdens de middagspeeltijd (12.15 uur tot 12.30 uur) als je in de tweede graad zit of bij mevr. Leentje Ockerman in de kleine speeltijden als je in de derde graad zit! We zijn 2021 dus ook digitaal kan je kaartjes bestellen via de Instagrampagina ‘Sending written love’ of de facebookpagina ‘GO! Atheneum Sending written love’, ook betalingen kan je online doen. Betalen doe je via overschrijving op het rekeningnr. BE86 0688 9121 8950 met mededeling SWR en je naam of cash aan de leerlingen, mevr. Ockerman of mevr. Dhont.

Met deze steunkaartjes steunen jullie niet alleen elkaar maar ook het goede doel want de winst gaat integraal naar ‘Kom Op Tegen Kanker’. Bedenk dus zeker een leuke boodschap en koop een kaartje van dit schitterende project ‘Sending written love’.

Je kan 6 verschillende soorten kaartjes kopen:
– ‘Ik denk aan jou’-kaartje
– ‘Ik hou van jou’-kaartje
– ‘I miss you’-kaartje
– ‘Gewoon omdat het kan’-kaartje
– ‘Veel beterschap’-kaartje
– ‘Heel veel kusjes!’-kaartje

Team ‘ondernemen’: Ben, Steffi, Elien, Luna, Jorien en Lore uit 4ET en 4HW hopen jullie snel als klant te mogen verwelkomen in hun mini-onderneming.