Het Regionale Technologisch Centrum, het GO! Atheneum Geraardsbergen en externe partner Colruyt Group Technics tonen in een spectaculair filmpje via het eindwerk van laatstejaarsleerling ‘Elektromechanica’ Senne Poelaert aan waarom STEM-projecten zo belangrijk zijn in deze moderne onderwijsomgeving. Techniek, transport, automatisering en robotica worden steeds belangrijker waardoor het GO! Atheneum Geraardsbergen samen met zijn partners meer goed opgeleide technische profielen wil laten doorstromen naar de arbeidsmarkt.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen neemt binnenkort ook deel aan het digitale Techniekfestival. Via een digitale virtuele beurs leren ze diverse sectoren en werkgevers kennen. De atheneumleerlingen zullen workshops bijwonen en presenteren ook fier enkele STEM-projecten waaronder de voorgestelde ‘Mobiele Robot’ van leerling ‘Elektromechanica’ Senne Poelaert.