Met enorme trots presenteert mevr. Niemegeers, leerkracht Plastische Opvoeding, de winnaars van de kunstwedstrijd die zij organiseerde voor de leerlingen van het GO! Atheneum Geraardsbergen. Dat er enorm veel kunstzinnig en creatief talent op onze school zit, kan je zien via het fotoverslag op onze website. Een dikke proficiat voor Britt Mignon (5WW), en Eline Masala (3HW) die de eerste en tweede prijs veroverden in de categorie ‘Diverse technieken’ en uiteraard ook voor Nissrine Temsamani (3ET) en Luhaka Sean Kanda (4KA) die wonnen in de categorie ‘illustratie’.

De winnaars kregen een cadeaubon om te gebruiken op Etsy (een verkoopplatform waar je unieke handgemaakte zaken kan terugvinden van kleine ondernemers) gesponsord door ‘De Vriendenkring vzw’.

Daarnaast willen we ook Amber Boyen (3GL), Grigoryan Shushanik (5VZ) bedanken voor hun mooie inzendingen. Alle kunstwerken kan je bekijken door op de onderstaande foto te klikken.