Donderdag 29 april organiseerden de leerlingen van het 6de jaar ‘Verzorging’ hun GIP-eindwerk met als thema ‘Sprookjesland’. De activiteit met als invalshoek kinderanimatie werd aangevuld met zelfgemaakte lekkere smoothies en gezonde snacks in allerlei kleuren, geuren en vormen.

Normaal gezien gingen de zesdejaarsleerlingen een ganse dag animatie voorzien voor kinderen van een lokale kleuterschool maar door de coronamaatregels werd het eindwerk nu vertoond aan de leerlingen van het derde jaar ‘Voeding – Verzorging’ en aan de juryleden mevrn. Niemegeers, Martens, Van Der Steen en De Vos in de oude turnzaal van het Atheneum. De klas creëerde een feeërieke sfeer door zelf een mooi sprookjesachtig decor te maken met verschillende soorten knutselmateriaal. Een uitgebreid fotoverslag kan je bekijken door op de onderstaande foto te klikken.