De laatstejaarsleerlingen ‘Duaal leren’ combineren praktijk en ervaring op de werkvloer met theorielessen op school en werden beloond door mevrn. Venneman en Debevere met een DUAAL-dag vol activiteiten omdat ze allemaal reeds een vast contract kregen aangeboden om volgend jaar op de arbeidsmarkt te starten.

Mevr. Venneman, trajectbegeleidster ‘Duaal Leren’,  blikt enorm tevreden terug op een dag vol educatieve spelvormen. De leerlingen ‘Duaal leren’ uit het zevende jaar ‘Gebouwenautomatisering’, ‘Zorgkundige/verzorgende’, ‘Kinderbegeleider’ en ‘Restauratievakman schilder-decorateur’ werkten in de lessen PAV van mevr. Debevere aan een dagplanning met een beroepencarrousel, activiteiten die kennis en evenwicht toetsten en afsluitend was er ook een groepsactiviteit met bumperballen.”

Mevr. Debevere vult graag aan: “Onze leerlingen vertrekken nu naar hun werkplek voor drie weken stage en studeren nadien af. Ze hebben allemaal een werkplek voor volgend jaar dus we waren enorm fier en wilden hen graag een leuk en leervol afscheidsmoment gunnen. Deze DUAAL-dag was een enorm succes.”

Klik op de onderstaande foto om meer foto’s te bekijken van deze DUAAL-dag.