Over GO!

Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap behoort tot de drie grote onderwijsnetten die erkend worden door de Vlaamse Gemeenschap.

Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen. Elke leerling is een unieke persoonlijkheid met specifieke interesses en ambities. Hij of zij moet zich intellectueel en creatief kunnen ontplooien. Onze 1000 scholen maken dit mogelijk voor om en bij de 300.000 leerlingen en cursisten.

Werken aan de ontwikkeling van elke persoonlijkheid, aan harmonie in diversiteit en aan verantwoordelijkheid ten aanzien van anderen. Dat is het doel waarvoor onze 34.000 medewerkers zich dagelijks engageren.

Het GO! vormt verdraagzame, respectvolle, positief kritische, mondige, verantwoordelijke, geëngageerde, creatieve, zelfstandige, sociale en leergierige persoonlijkheden.

Als organisator van het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap heeft het GO! een eigen, uniek pedagogisch project (PPGO).

Het PPGO omschrijft de ideologische waarden die duidelijk, bewust en zonder enige vorm van indoctrinatie in elke gemeenschapsschool worden nagestreefd. Het biedt m.a.w. een referentiekader om leerlingen te begeleiden in hun totale ontwikkeling tot mens als individu en als lid van de gemeenschap.

Raad van Bestuur

Meer info over de samenstelling van de raad van bestuur van onze scholengroep kan je vinden op de website van scholengroep 20.

Scholengroep 20

Scholengroep 20 Zuid-Oost-Vlaanderen is de inrichtende macht van de 15 GO!-scholen in een regio die zich uitstrekt van Geraardsbergen tot Zottegem, over Brakel, Herzele, Zwalm, Zandbergen en Sint-Lievens-Houtem.
Deze scholengroep organiseert samen met 27 andere scholengroepen het Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en valt onder de koepel de Raad van het Gemeenschapsonderwijs in Brussel.
De scholengroep wordt dagdagelijks geleid door de algemeen directeur (I. Truyen) en beheerd door de Raad van Bestuur.
Meer info kan u vinden op de website van de scholengroep.

Scholengemeenschap 11

Onze school behoort tot scholengemeenschap 11.

U vindt alle gegevens over de scholengemeenschap SO op www.scholengemeenschap11.be. De scholengemeenschap wordt geleid door de coördinerend directeur onderwijs Sabine Eeman.

Telefoon: 054 41 07 24
Fax: 054 41 04 62