Gert de Spiegeleer, medeoprichter van Ethernetics en partner van onze sportleerkracht mevr. Sophie Van Langenhove, doneerde Power Monitors aan onze school voor didactisch gebruik in de klassen.

Directeur mevr. Van den Stockt reageert tevreden: “Het GO! atheneum Geraardsbergen is heel blij dat dhr. de Spiegeleer aan onze school dacht, want onze leerlingen kunnen nu in real time het stroomgebruik van verschillende elektrische apparaten visualiseren. De Power Monitors meten verschillende parameters van allerlei elektrische apparaten en zorgen er meteen voor dat leerlingen en personeelsleden bewust worden van de verspilling van energie en van de mogelijkheden om dit energieverlies thuis en op school te vermijden.”


Technisch Adviseur dhr. Slagmulder glundert: “Deze materialen werden anders op termijn e-waste en voor onze leerlingen is het enorm dankbaar leermateriaal.We gaan dit uiteraard gebruiken in STE(A)M-workshops en binnen de studierichtingen ‘Elektrische installaties’, ‘Elektromechanica’ en ‘Industriële ICT’ maar ook binnen andere opleidingen zijn deze parameters enorm interessant. We bedanken Ethernetics voor deze sponsoring en blijven op deze toffe manier ‘meten om te weten’.

Klik op de onderstaande foto om fotomateriaal te bekijken van de Power Monitors.