Dinsdag trokken alle leerlingen van het GO! atheneum Geraardsbergen hun sportiefste kleren aan om te genieten van een uitdagende sportdag. De leerlingen moesten zich op voorhand inschrijven en konden kiezen uit een zeer divers sportaanbod. Bijna 1000 jongeren verwenden hun spieren tijdens:
– omnisport
– een knooppuntenwandeltocht
– mountainbike
– de befaamde afvaart van de Lesse
– de zee trotseren in Oostende tijdens de Noth sea special
– bowling/fitness
– ski/snowboard in Landgraaf
– paintball/PSD (workshop van onze leerkracht dhr. Huyghe)
– teambuilding/survival
– de hoogte overwinnen in het ecoklimpark
– volksspelen (voor de geblesseerde leerlingen met een doktersbriefje).

Een regenjas mocht ook niet ontbreken want de weergoden hadden ons jammer genoeg niet verwend. De leerlingen konden echter kiezen uit diverse activiteiten en uit iedere groep hoorden we achteraf positieve verhalen waarbij teambuilding, groepsgevoel, sportieve uitdagingen, angsten overwinnen en samen plezier maken de kernwoorden waren.

Het team ‘Sport en Lichamelijke opvoeding’ van het GO! atheneum Geraardsbergen, dat ieder jaar deze sportdag organiseert, kijkt dan ook voldaan terug op een geslaagde sportdag. Een hoogtepunt voor veel leerlingen en collega’s tijdens het schooljaar.

Klik op de onderstaande foto om meer foto’s te bekijken van deze boeiende en gevarieerde dag.