Tijdens de lessen ‘Levensbeschouwelijke vakken’ kregen de leerlingen uit het zesde jaar ASO met psychiater en psychotherapeut Dirk De Wachter een bijzondere online gastspreker. De Wachter is een expert in systeem- en gezinstherapie en is een hoogleraar aan de KULeuven. De Wachter ken je ongetwijfeld ook doordat hij meermaals in de media kwam rond thema’s als geluk zoeken, liefde in een consumptiemaatschappij, opgroeien in een gezin, hechtingsproblematieken en stress.

Godsdienstleerkracht mevr. Zuzanna Osewska werkte in Leuven nog samen met de befaamde psychiater en kon hem overtuigen om een les te geven aan onze laatstejaarsleerlingen 6ASO. Mevr. Osewska was heel blij dat er zoveel gretige vragen en opmerkingen kwamen tijdens en voor deze uiterst boeiende gastles.

Jullie kunnen deze boeiende online informatiesessie nog eens opnieuw beluisteren en bekijken via de onderstaande link: https://drive.google.com/file/d/1jNoM3jCTpdJYhck_lGASASKn2T17Unz5/view?usp=sharing

Het GO! atheneum Geraardsbergen wil mevr. Osewska en dhr. De Wachter bedanken voor de boeiende online sessie die onze laatstejaarsleerlingen ongetwijfeld lang zal bijblijven. Het GO! atheneum Geraardsbergen blijft inzetten op de expertise van interessante gasten naast de reguliere lessen van de inhoudelijke vakexperten binnen het leraarskorps.