Een gezonde geest in een gezond lichaam! Een team van leerkrachten van het GO! atheneum Geraardsbergen gaf het beste van zichzelf en toonde het goede voorbeeld aan alle leerlingen door een mooie prestatie te leveren op de kwarttriatlon van Brugge.

Een kwarttriatlon in één van de meest tot de verbeelding sprekende decors, de historische binnenstad van Brugge en de polders van het Brugse Ommeland, vormde de plek waar onze leerkrachten hun spierkracht demonstreerden.

Een dikke proficiat aan:

  • Lara Van Mello
  • Tine De Nys
  • Cien Bories Lowyck
  • Robin Denayer
  • Olivier Van der Bracht

Met een speciale vermelding voor sportleerkracht Robin Denayer die derde eindigde in zijn leeftijdscategorie en sportleerkracht Cien Bories Lowyck die een top tien plaats overall behaalde bij de vrouwen!