Kijk naar het kleurrijke, sfeervolle en lachwekkende fotoverslag van onze laatstejaarsleerlingen tijdens hun 100-dagenviering op vrijdag 21 april 2023. De laatstejaars waren verkleed in de bizarste personages, de stoerste helden of de kleurrijkste figuren. Na een lekker ontbijt en wat kattenkwaad trok de grote stoet laatstejaarsstudenten via een heuse sneukeltocht langs het Denderpad naar het domein van De Gavers.

Tijdens de sneukeltocht kregen de leerlingen iedere kilometer een gratis snack of een drankje. Bij aankomst op het veld in recreatiedomein De Gavers merkten de leerlingen op dat er leuke springkastelen stonden opgebouwd. Er was ook een toffe DJ-set van DJ Remotec en aangezien de zon scheen was er een echte ‘open air’-sfeer.

Er was ook een foodtruck die frietjes en frikandellen à volonté uitdeelde aan de jongeren. De leerlingen konden daarnaast deelnemen aan een gratis dansworkshop en er was de mogelijkheid om te sporten of spelletjes te spelen. Na een heerlijke voormiddag konden de leerlingen wat vroeger naar huis om zich op te frissen voor het galabal van de laatstejaarsleerlingen. ’s Avonds stond er namelijk een grote ‘Prom Night’ in zaal De Doos ingepland.

Geniet van het ludieke en grappige fotomateriaal door te klikken op de onderstaande foto!