De leerlingen van het 7de jaar Se-n-Se ‘Maatschappelijke veiligheid’ trokken voor een avontuurlijke sportdag naar het recreatiedomein De Geestige Put in Waregem. Terwijl een deel van de leerlingen uit het zevende jaar ‘Integrale veiligheid’ en ‘Veiligheidsberoepen’ momenteel geniet van een spetterende ErasmusPluservaring in Denemarken genoten de andere leerlingen van een zonnige sportdag vol toffe uitdagingen.

In de voormiddag konden de leerlingen elkaar uitdagen tijdens het kleiduifschieten en overwonnen ze hun angsten op een tof hoogteparcours. Een adembenemende zipline was de perfecte sprong richting middagpauze. In de namiddag, terwijl de zon haar beste kant liet zien, was de tijd aangebroken om de zwemoutfit aan te doen. Een tochtje op de ‘bananaride’ zorgde voor heel wat hilariteit en fantastische foto’s. De competitie werd aangewakkerd tijdens de hilarische opdrachten van de ‘higland games’. Afsluiten deden we op het aquapark en in de gezellige beach bar van dit mooie domein.

Een fantastische dag die zorgde voor een toffe groepssfeer en een mooie afsluiter van een leervolle en interessante lesperiode. Klik op de onderstaande foto om meer fotomateriaal te bekijken van deze plezante, diverse en uitdagende sportdag.