Het GO! atheneum Geraardsbergen is heel fier dat de juryleden van het tijdschrift Klasse uit meer dan 18 000 kandidaturen kozen voor de nominatie van onze leerkracht ‘Elektriciteit’, dhr. Niels Govaert, voor de titel van praktijkleerkracht van het jaar. De leerlingen van het zesde jaar ‘Elektrische installaties’ hadden stiekem een brief gestuurd naar Klasse en vandaag kreeg onze school het heugelijke nieuws dat mijnheer Govaert bij de laatste 50 genomineerden zit en kans maakt om deze prestigieuze prijs te winnen.

Elk jaar kiezen collega’s, ouders en leerlingen zelf de genomineerden voor de ‘Leraar van het Jaar’. In 2023 gaat die titel naar een praktijkleraar die leerlingen de kneepjes en de passie voor het vak meegeeft. De impact van sterke praktijkleraren is enorm. Ze plaatsen het werk van hun leerlingen op een voetstuk en maken hen trots.

Directeur mevr. Van den Stockt mocht samen met Technisch Adviseur dhr. De Wolf het pakket van Klasse afgeven. De elektriciteitsleerlingen gaven dhr. Govaert een warm applaus en benadrukten dat hij een leerkracht naar hun hart is en dat ze allemaal hoopten dat hij op maandag 26 juni de ultieme prijs van ‘Praktijkleerkracht van het jaar 2023’ mag binnenhalen.

Het GO! atheneum Geraardsbergen is een grote school die alle onderwijsvormen aanbiedt en benadrukt het belang van goede leerkrachten. De nominatie van dhr. Govaert wordt gevierd door het ganse team en uiteraard duimt de ganse school, tussen het studeren voor de examens door, op een goede afloop! Proficiat mijnheer Govaert!