Vier leerlingen van GO! atheneum Geraardsbergen krijgen een begeerd contract bij AUDI Brussels op hun proclamatieviering

Afstuderen aan het secundair onderwijs is altijd speciaal maar voor vier leerlingen van het laatste jaar secundair uit de richting ‘Carrosserie en spuitwerk’ betekende het ook meteen de start van een mooie carrière bij het gerenommeerde bedrijf Audi Brussels waar sinds 2018 enkel nog 100 % elektrische wagens worden gebouwd in een netto CO2-neutrale fabriek.


Maarten, Pepijn, Bryan en Jorben hadden hun mooiste kostuum aangetrokken en ook hun fiere ouders meegenomen voor een gesprek met dhr. Dirk Everaert, hoofd carosserie aanbouwdelen en afwerking bij Audi Brussels. De vier jongeren kregen een contract en zullen in augustus starten met een proefperiode van zes maanden waarbij ze nog veel bijscholingen zullen krijgen. De leerlingen van het GO! atheneum Geraardsbergen hebben via de school al enkele testen gedaan en liepen vier weken stage bij deze trouwe stagepartner van het atheneum uit Geraardsbergen.

Dhr. Gert De Bruyn, stagebegeleider en vakleerkracht Carrosserie, is zeer fier op zijn leerlingen en hoopt dat ze een mooie carrière kunnen uitbouwen bij Audi in Vorst: “Audi Brussels en GO! atheneum Geraardsbergen werken al 7 jaar samen en waarderen elkaar als partners. Deze vier leerlingen werden geselecteerd doordat ze veel inzet, vakkennis, motivatie en vakgebonden attitudes en vaardigheden toonden tijdens hun stageperiode. Ze zullen bij Audi Brussels verantwoordelijk zijn voor de afwerking van de Audi Q8 e-tron en mogen daar ook meewerken aan de Audi Q4 e-tron het model dat binnenkort ook  in Brussel zal worden gebouwd.”


Het GO! atheneum Geraardsbergen wenst Maarten, Pepijn, Bryan en Jorben veel succes met hun nieuwe mooie werkuitdaging en hoopt dat ze veel aangeleerde technieken uit de lessen van dhrn. De Bruyn en Erauw kunnen toepassen bij hun nieuwe werkgever.