schooluren, vakanties en vrije dagen.

Alle leerlingen krijgen per studierichting een persoonlijk uurrooster (dit verandert ieder schooljaar). De eerste schooldag heeft een speciale dagindeling maar de ‘normale’ weekplanning kan je terugvinden door hier te klikken. Vakanties, vrije dagen en ingeplande activiteiten kan je terugvinden op onze jaarkalender.

bereikbaarheid

De campus van het GO! atheneum Geraardsbergen aan de Papiermolenstraat 103 is enorm goed gelegen in de stad van de mattentaart en de steile Muur van Geraardsbergen.

Bekijk de mogelijkheden te voet, met de auto, met de (e-)fiets, brommer of e-step of via de bus of trein.

kalender.

Erasmusreizen, GWP’s, de jaarlijkse sportdag, de examens, het bezoek van de schoolfotograaf, de Dag van de jeugdbeweging, de Week Tegen Pesten,… er gebeurt zoveel op onze school! Kijk in de kalender en bereid je alvast voor op al die interessante gebeurtenissen!

xafax-kaart, mosshop en broodjes bestellen

Onze school is ‘cashless’ want dat is uiteraard veiliger voor de leerlingen en daarnaast vermijden we hierdoor wachtrijen en besparen we tijd.

Iedere leerling krijgt een Xafax-kaart waarmee je activiteiten, broodjes en snacks uit de MOSshop kan aankopen.

schoolreglement.

Het schoolreglement legt een essentieel basiskader vast en vormt een belangrijk en noodzakelijk instrument om het onderwijsproject binnen onze school te verwezenlijken en om de leefbaarheid op onze school te garanderen.

schoolkosten

Onze school kan niet voor alle kosten instaan. Voor bepaalde onderwijsactiviteiten, didactisch materiaal en extra pedagogische activiteiten zowel binnen als buiten de school, zowel van korte als van lange duur (concreet gaat het om uitstappen, toneelvoorstellingen, …) zijn wij genoodzaakt een minimale bijdrage aan je ouders te vragen.

Hieronder volgt een lijst van de ouderbijdragen die onze school tijdens het schooljaar kan aanrekenen.