Fotoverslag: Alle leerlingen van het atheneum overwinnen regen en obstakels tijdens plezierige cityrun 

Alle leerlingen van het GO! atheneum Geraardsbergen overwonnen op een herfstige 21 september heel wat uitdagende hindernissen in de Geraardsbergse binnenstad. De cityrun is een sportief evenement voor scholieren in een gezamenlijke organisatie van het stadsbestuur, MOEV, alle Geraardsbergse scholen en Sport Vlaanderen. De leerlingen uit de studierichting ‘Maatschappelijke veiligheid’ fungeerden als seingevers en leidden alles in goede banen.

Geraardsbergen was trouwens één van de eerste steden van Vlaanderen die een scholenveldloop organiseerde. Meer dan 50 jaar later werd met de cityrun een loopwedstrijd met een heus hindernissenparcours uitgetekend. De regenachtige editie was ook het startschot van de ‘Vlaamse loopweken voor scholen’ waaraan meer dan 300.000 leerlingen zullen deelnemen.

Ook heel wat leerkrachten van het GO! atheneum Geraardsbergen trotseerden de regen en liepen mee in deze obstakelrun. Bij aankomst was er ook randanimatie in het sportstadion.

De school bedankt alvast alle leerlingen én leerkrachten voor hun engagement en de collega’s lichamelijke opvoeding voor de vlekkeloze organisatie.

Klik op de onderstaande foto om meer foto’s en filmpjes te bekijken van deze plezante cityrun!