Fotoverslag: Leerlingen zomerschool krijgen creatieve workshops rond tatoeages tekenen, muziekinstrumenten bespelen en debatteren!

Naast bijlessen Nederlands, wiskunde en Frans worden er ook heel wat amusante workshops georganiseerd tijdens de zomerschool op het GO! atheneum Geraardsbergen. Onze partner Kip van Troje, een professioneel reizend theatergezelschap, gaf een zeer plezante workshop waarbij de leerlingen onbekende muziekinstrumenten leerden kennen en op het einde moesten samenwerken zoals een echte fanfare. Tijdens de workshop ‘tribal tattoo’ ontwierpen de leerlingen een eigen tattoo die dan op een specifieke wijze op de huid werd aangebracht en die ongeveer 4 dagen blijft staan.

De school is ook heel blij dat het de organisatie Debateville elke dag op onze school mag verwelkomen. Debateville is een debat- en spreekvaardigheidsprogramma voor jongeren, scholen en teams en zij komen met leuke taalvaardigheidsworkshops rond discussie en debat onze leerlingen aanleren hoe ze op een beleefde manier hun mening kunnen over brengen.

De zomerschool eindigt morgen op 31 augustus 2023 om 15.00 uur.

Klik op de onderstaande foto om heel wat leuke foto’s te bekijken van deze boeiende workshops!