Leerlingen ‘Maatschappelijke veiligheid’ krijgen op de luchthaven van Zaventem uitleg over de afwisselende job als bewakingsagent bij Brussels Airport

Cursuscoördinator S. Van Vaerenbergh vertelt gedreven over de uitstap van de Se-n-Se-leerlingen (7de jaar) ‘Maatschappelijke veiligheid’ naar een belangrijke en boeiende werkgever: onze nationale luchthaven in Zaventem.

Van Vaerenbergh: “Onze leerlingen van ‘Integrale veiligheid’ (TSO) en ‘Veiligheidsberoepen’ (BSO) werden ontvangen door een delegatie van beveiligingsfirma G4S op de luchthaven van Zaventem. De leerlingen maakten kennis met de verschillende jobmogelijkheden binnen G4S op de luchthaven van Zaventem. Na het overlopen van de functies en de sollicitatieprocedure werd het bezoek afgerond met een toffe rondleiding op de tarmac.”

Van Vaerenbergh: “Als G4S bewakingsagent op Brussels Airport verveel je je nooit. Het is de bedoeling dat je doorheen je werkdag roteert door 7 verschillende functies, zodat je voldoende afwisseling hebt, dat het fysiek haalbaar blijft en dat je steeds gefocust blijft op de functie waar je mee bezig bent. Je bent natuurlijk medeverantwoordelijk om de veiligheid van de luchthaven te garanderen. Onze mooie opleiding Maatschappelijke veiligheid is een perfecte vooropleiding om de ideale kandidaten af te leveren voor deze uitdagende functie. Een geslaagd bezoek!”


Klik op de onderstaande foto om meer fotomateriaal te bekijken! Geïnteresseerd in deze richting? Stuur dan zeker een mailtje naar: stefaan.vanvaerenbergh@leerkracht.sgr20.be