Moderne praktijklokalen

Vooropleiding, interesses, toekomstvisie, verwachtingen, talenten en doorzettingsvermogen spelen allemaal een belangrijke rol bij een succesvolle schoolcarrière. Als leerlingen op het GO! atheneum Geraardsbergen kiezen voor een mooie praktijkopleiding voorzien wij voor hen ook de modernste leer- en werkmaterialen en dan gebruiken wij de machines en werkmiddelen die ze later zullen tegenkomen op de arbeidsmarkt. Onze vakleerkrachten volgen voortdurend de ontwikkelingen en vernieuwingen die het moderne werkveld vraagt en onze campus evolueert voortdurend mee met innovatieve aanpassingen.

Onze school investeerde de voorbij jaren fors in mooie praktijklokalen en er is een continue samenwerking tussen de verschillende studierichtingen waardoor onze school complete en deskundige vakmannen/vrouwen aflevert.

Kies op onze school voor een opleiding tot elektricien, houtbewerker, schilder/decorateur of carrossier en wordt een vakman die klaar is voor de uitdagingen van de toekomst. Via onze opleidingen thuis- en bejaardenzorg en Kinderzorg wordt je klaargestoomd voor een belangrijk knelpuntberoep en in onze nieuwste studierichting ‘Onthaal & recreatie’ focussen we ook binnen de arbeidsmarktfinaliteit op taal en cultuur.

Onze leerlingen krijgen heel wat ervaring via stages en door lessen van gastdocenten. Daarnaast kan een leerling altijd kiezen voor de duale leervorm en school en werkvloer reeds tijdens zijn secundaire schoolloopbaan combineren.