Fotoverslag: Boeiende Erasmusstage voor 6EM/6II in Braga (Portugal)

De leerlingen van het zesde jaar ‘Elektromechanica’ en het zesde jaar ‘Industriële ICT’ hebben een fantastisch Erasmus+avontuur meegemaakt in Braga. De Portugese stad, en het Portugese district met dezelfde naam, vormde het decor voor twee weken bijleren bij lokale bedrijven. Naast de stages was er ook veel aandacht voor zon, cultuur, natuur en groepsactiviteiten.

Tijdens de eerste week werden de laatstejaarsleerlingen begeleid door dhrn. Grijseels en Van Neyghem. Tijdens de laatste week waren mevr. De Padt en dhr. Van Pollaert de begeleiders.

Mevr. De Padt blikt tevreden terug op een mooie studiereis: “Braga is echt een mooi stadje. Tijdens ons verblijf was er ook een belangrijke feestdag in Portugal! Door de herdenkingsplechtigheid voor het 50-jarige jubileum van de Anjerrevolutie kregen de leerlingen een extra dag vrijaf. We hebben die extra dag gebruikt voor een avontuurlijke en sportieve dag in het klimpark in de buurt. Tijdens de stagebezoeken toonden de leerlingen heel fier wat ze allemaal zelfstandig mochten doen. Een onvergetelijke ervaring.”

Klik op de onderstaande foto om heel wat foto’s te bekijken van dit mooie Erasmus+avontuur van 6EM en 6II.