Fotoverslag: The switch – laatstejaarsleerlingen geven les aan leerlingen van de Middenschool

Het is ondertussen traditie geworden dat de laatstejaarsleerlingen van het zevende specialisatiejaar uit de BSO-richtingen van het atheneum lesgeven aan de leerlingen uit het tweede jaar uit de B-stroom van onze zusterschool de Middenschool Geraardsbergen. De beide campussen werken heel nauw en goed samen en dat wordt heel erg duidelijk tijdens dit mooie project dat de naam ‘The switch’ kreeg.

Initiatiefneemester mevr. Inge Godelie, lesgeefster PAV/Goalz aan de laatstejaars BSO, blikt tevreden terug op de editie van dit jaar: “De jongelingen van de Middenschool leren door The switch niet alleen de verschillende studierichtingen kennen op onze school; ook onze laatstejaars maken eens kennis met lesgeven en kunnen hun aangeleerde kennis en vaardigheden doorgeven aan deze toekomstige atheneumleerlingen.”

Door de grote diversiteit van studierichtingen op het GO! atheneum Geraardsbergen konden de leerlingen kennismaken met zeer diverse workshops. Die grote diversiteit aan activiteiten kan je terugvinden in het leuke fotoverslag dat je kan openen door op de onderstaande foto te klikken.