Laatstejaarsleerlingen goed aangekomen op Erasmus+-bestemmingen

Na de paasvakantie vindt er een grote exodus plaats op het GO! atheneum Geraardsbergen want dan vertrekken de laatstejaarsleerlingen (6ASO, 6TSO en 7BSO) op Erasmus+-reis. De leerlingen van 6TSO en 7BSO gaan gedurende twee weken naar diverse buitenlandse bestemmingen en doen daar praktische en nuttige ervaringen op tijdens een boeiende stageperiode bij een plaatselijke onderneming. De leerlingen van 6ASO vertrekken volgende week en gaan één week naar het buitenland, waar ze lessen, workshops en culturele activiteiten combineren. Volgende week zijn ook alle vierdejaarsleerlingen afwezig op school aangezien ze dan hun langverwachte GWP beleven in Blankenberge (4Arbeidsmarkt en 4 Doorstroom) en Poperinge (4Dubbele finaliteit).

De leerlingen van 6TSO en 7BSO zijn ondertussen goed aangekomen op hun bestemmingen. Op onze website krijg je binnenkort heel wat informatie en foto’s over al hun amusante en leerrijke Erasmusavonturen.

De leerlingen van 6II en 6EM zijn aangekomen in Porto (Portugal). De laatstejaarsleerlingen 7BSO vertrokken dan weer samen met de leerlingen uit 6TOE, 6ST en 6BI naar het zonnige Cordoba (Spanje). De leerlingen van 6SE oefenen alvast hun Franse woordenschat in Perpignan (Frankrijk) en ook de leerlingen uit 7SD beleven een unieke ervaring met het onbekende en mysterieuze Kudowa (Polen) als Erasmusbestemming.

Wij wensen alle leerlingen en begeleiders een fantastisch Erasmus+avontuur.