Fotoverslag van de plezante en diverse sportdag 2024

Door op de onderstaande foto te klikken kan je een uitgebreid fotoverslag terugvinden van de jaarlijkse sportdag die door sportleerkrachten Debast en van Langenhove werd georganiseerd op dinsdag 7 mei 2024. Deze amusante, sportieve, verbindende en diverse dag vol sportactiviteiten was gezegend met mooi weer en dat zorgde voor heel wat lachende gezichten.

De leerlingen van het atheneum konden kiezen uit een enorm en gevarieerd aanbod van sportactiviteiten. Ze zwierven over gans België uit en trokken zelf naar Nederland voor de juiste sportfaciliteiten. Onder begeleiding van het enthousiaste KA-personeel werd er gedaan aan: omnisport op het atheneum, een dagwandeling van 18km met pick-nick, mountainbike, wielrennen, paintball en PSD. Een groep trok naar de jaarlijkse klassieker: kayakafvaart van de Lesse en anderen trokken naar Oudenaarde voor een teambuilding/survival. Voor de activiteit North Sea Specials in Oostende was de zon zeker welgekomen want de leerlingen deden daar aan zeeraften, golfsurfen, brandingskayak en beachgames. Er werd gezwommen, padel gespeeld en een groep leerlingen trok naar de lokale fitness en bowlingzaal. Het ecoklimpark in Doornik, de sneeuw voor sneeuwsporten in Landgraaf of een escape room, een e-cartsessie, lasershooting, skateboarden of het frivole jumpsky toont dat het aanbod aan activiteiten enorm was.

Bedankt aan alle begeleiders, leerlingen en organisatoren om er een onvergetelijke dag van te maken. Klik op de onderstaande foto om heel wat leuk fotomateriaal te bekijken van deze fantastische sportdag.