Fotoverslag van een sportieve en warme verwelkomingsnamiddag voor derdejaars

De overstap naar een nieuwe school is altijd spannend en daarom organiseerden de leerkrachten LO van het GO! atheneum Geraardsbergen een leuke verwelkomingsnamiddag voor de nieuwe leerlingen van het derde jaar secundair.

Zij zetten een namiddag vol spel, sport en plezier op poten. Zo ontdekten de nieuwe leerlingen de campus van de school en leerden zij op speelse manier hun medeleerlingen en hun nieuwe vakleerkrachten kennen. De zon zorgde voor tropische temperaturen en via een doorschuifsysteem liet iedereen zich van zijn beste sportieve zijde zien.

In de sporthal ‘De Matte’ namen de leerlingen deel aan een heuse sportkermis. in de cafetaria kregen zij dan weer heel wat nuttige informatie over extra-muros sporten. Via een spelletje Kubb werden zij terug naar de zomer gekatapulteerd en er was ook ruimte en tijd voor spelletjes die normaal alleen in de jeugdbeweging aan bod komen.

Onder de overdekte speelplaats deden zij aan estafettelopen met water, in de sportkooi trapte men lustig op doel en het grasveld voor de school vormde het decor voor een amusante teambuilding.

Voor onze nieuwelingen betekende dit een warme en gezellige kennismaking met de schoolcampus en tevens een leuk startmoment van het nieuwe schooljaar.
Klik op de onderstaande foto om een fotoverslag te openen van deze plezante verwelkomingsnamiddag.