GO! Geraardsbergen blikt tevreden terug op geslaagd infomoment voor ouders derdejaarsleerlingen


Het GO! atheneum Geraardsbergen blikt tevreden terug op het geslaagde infomoment voor ouders/voogd van nieuwe derdejaarsleerlingen. De ouders en familieleden van de nieuwste lichting gemotiveerde atheneumjongeren was massaal afgezakt naar ons infomoment dat dinsdagavond 5 september werd georganiseerd op de innovatieve campus aan de Papiermolenstraat.

Directeur Sonny Van den Stockt sprak de ouders toe op de speelplaats en gaf ze onder een stralend zonnetje een warm welkom op ons mooie schooldomein. Na wat algemene info en nadat iedereen was voorgesteld konden de ouders ook apart met de klastitularis of met vakleerkrachten praten over de dagdagelijkse en praktische afspraken of over onderwerpen die specifiek gerelateerd zijn aan een bepaalde studierichting.

Dit infomoment was ook de ideale gebeurtenis om de nieuwbouw eens te ontdekken en om de praktijklokalen op onze school eens van dichtbij te bestuderen. Daarnaast waren er ook infosessies rond het gebruik van de Xafax-kaarten, over Smartschool, over Iddink en de ouders konden ook nog eens kennis maken met de leerlingenbegeleiding.

Mevr. directeur Sonny Van den Stockt bedankt alle ouders en familieleden voor hun massale aanwezigheid en het vertrouwen die ze geven aan onze school.