Oproep: kunst gezocht voor de tentoonstelling op de Opencampusdag

De werkgroep Cultuur op School van het GO! atheneum Geraardsbergen organiseert tijdens de Opencampusdag van zaterdag 23 maart 2024 een leuke tentoonstelling met werk van leerlingen en personeelsleden.

Mevr. Birgit Niemegeers, leerkracht artistieke expressie, doet daarom een oproep naar alle leerlingen en collega’s: “Iedere vorm van kunst, gemaakt tijdens of buiten de schooluren, is welkom op de tentoonstelling: een eigen gemaakt meubelstuk, een ingenieus stuk elektronica, een zelfgemaakt stuk keramiek, een kunstwerk of tekening van eigen hand, foto’s of prototypes van zelfgemaakte cakes en taarten, gehaakte figuren, naai-, brei- of borduurwerk, zelfgemaakte T-shirts, fotografie, poëzie, een zelfgeschreven boek, bloemstuk, muziekstuk, zelfgemaakte website of app, eigen YouTubefilmpjes, posters of flyers, deelname aan of input bij dans of toneelvoorstelling (beelden/link/poster of foto’s), …

Wij willen alle bezoekers van de Opencampusdag verwennen met een gevarieerde en unieke tentoonstelling die toont dat het GO! atheneum Geraardsbergen bruist van het kunstzinnig en artistiek talent. Wie werk wil ter beschikking stellen, krijgt dit na afloop zeker terug en er zal uiteraard ook steeds toezicht zijn tijdens de tentoonstelling. Ook fotomateriaal is welkom.

Mensen kunnen mevr. B. Niemegeers via Smartschool contacteren en hebben tot 15 maart 2023 de tijd om hun kunstzinnigste topwerken te doneren voor deze ongetwijfeld fantastische schooltentoonstelling.

Het GO! atheneum Geraardsbergen hecht veel belang aan de ontwikkeling van alle talenten van zijn leerlingenpopulatie en is heel benieuwd naar de vele wonderlijke kunstwerken die binnenkort zullen stralen op de Opencampusdag.