Zesdejaars ‘Schilderwerk en decoratie’ restaureren de polyvalente zaal

De zesdejaars uit de studierichting ‘Schilderwerk en decoratie’, samen met de hulp van de leerlingen uit de andere klassen van SD, zijn met de restauratie van de polyvalente zaal aan een wel heel bijzonder project bezig. De polyvalente zaal is het hart van onze school en krijgt letterlijk een nieuw kleurtje en een nieuw imago. De transitie is ingezet want de polyvalente zaal zal niet langer alleen een doorgang zijn maar ook een echte polyvalente zaal vol modern meubilair waar leerlingen kunnen eten, bijpraten, leren en werken op de chromebooks.

Leerkracht ‘Schilderwerk en decoratie’ Frederick Thiels is heel fier op de inzet van zijn leerlingen: “Deze leerlingen hebben al bergen werk verzet want eerst werd de ondergrond klaargemaakt voor de restauratie en werd alles mooi afgeplakt. Oneffenheden en beschadigingen werden geplamuurd met een geschikt product en na een grondlaag werd er gekozen voor de mooie dynamiek van witte en zwarte verf. We verven niet alleen de muren maar gaan ook de MOSshop mooi integreren in de nieuwe setting. De leerlingen doen hier heel wat praktijkervaring op en geven ook aan dat het een prestigeproject is geworden.”

Het GO! atheneum Geraardsbergen is heel fier op zijn praktijkrichtingen en is heel blij met het mooie werk van de leerlingen uit de verschillende klassen ‘Schilderen en decoratie’ om onze campus nog levendiger en frisser te maken.