GO! atheneum viert ‘Dag van de Jeugdbeweging’ met spelletjes, cadeaus, cake en chocolademelk

Op vrijdag 20 oktober vierden we tijdens de ‘Dag van de jeugdbeweging’ het engagement en de positiviteit van verbondenheid tussen jongeren binnen een jeugdbeweging. De leerlingenraad organiseerde op deze dag enkele leuke activiteiten! 

Alle leerlingen die in hun jeugdbewegingsuniform naar school kwamen, ontvingen een leuk geschenkje. Ondanks het regenweer trokken heel wat leden van jeugdbewegingen vandaag hun uniform aan. De speelplaats vulde zich met chiro outfits, scoutshemden, sjaaltjes of hoodies van verschillende jeugdverenigingen. In de sporthal werden bal- en kringspelen geoefend, zoals ze normaal gezien alleen op zondagnamiddag worden gehouden. Onder de overdekte speelplaats vonden cake en chocolademelk aan zeer democratische prijzen vlot de weg naar hongerige monden.

De vele lachende gezichten vormden een schril contrast met de regen die met bakken uit de hemel viel, maar leden van een jeugdvereniging zijn op dat vlak uiteraard wat gewend en floreerden een hele dag lang in de kleurrijke uniformen van hun eigen jeugdclub.

Klik op de onderstaande foto om enkele leuke foto’s te bekijken van deze ‘Dag van de jeugdbeweging’.